Online 2017-04-21T09:18:33+00:00
Het is een geweldige nieuwe website geworden. Ik ben er zeer enthousiast over. Het heeft veel tijd en energie gekost omdat ik nogal wat eisen en wensen had. Ik wilde mijn oude website laten omzetten naar een moderne site, volledig aangepast voor de PC, de tablet en smartphone. Maar voor Susanne was geen probleem te groot. Ze zorgde steeds voor de gewenste oplossing en resultaat. Ik kan haar van harte aanbevelen als de ideale website bouwer. Ze zal er altijd iets moois van maken.

Schilder, beeldhouwer, muzikant, videoproducent en cursusbegeleider, Hugo Pos

Susanne heeft voor onze praktijk voor fysiotherapie een site gebouwd en bijgehouden. Zowel wijzelf als onze patiënten waren zeer positief over het nieuwe uiterlijk en de makkelijke vindbaarheid op de site. Susanne is gemakkelijk te bereiken en is direct in haar adviezen. Ze laat je kijken door de ogen van de gebruiker en dat is verhelderend en positief!

Praktijkhouder en fysiotherapeut Mark Floors, Fysiotwente

Mijn samenwerking met Susanne heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vind het jammer dat het nu is gestopt, maar wie weet kruisen onze paden elkaar weer in de toekomst. Susanne heeft de teksten geschreven voor mijn nieuwe website Jacky Brown Sieraden. In mijn intakegesprek met haar klikte het direct. Ze kon zich al snel inleven met wat ik in de site wilde en wat ik daarin wilde uitstralen. De weken erna verliepen ook soepel en ze stond open voor mijn verbetervoorstellen. Ik ben blij met het eindresultaat en kan haar van harte aanbevelen.

Jacqueline de Bruijn, Sieradenontwerpster bij Jacky Brown