/Unieke Groene Website
Unieke Groene Website 2018-02-23T18:30:24+00:00

Unieke groene website

Vaak weten ondernemers niet goed waar ze op moeten letten bij een website. Of weet je dat wel, maar ben je bang voor ‘een snelle jongen’ die iets in elkaar flanst en waar je vervolgens niks van hoort als de website eenmaal online is? Wat ik ook hoor is dat (alweer) een website laten realiseren duur is. Is het de investering wel waard?

Daarom realiseer ik de unieke groene website

De unieke groene website is toekomstgericht. Want een website die binnen de kortste keren gedateerd is, dat is pas een dure investering. Vandaar ook het ‘appeltje-eitje beheer’. Daarbij is mijn visie dat duurzaamheid in de zin van milieuvriendelijkheid (groen) en menselijkheid (uniek) als vanzelfsprekend hoort bij een toekomstgerichte website.

Snel ben ik niet. Alle reisafstanden binnen de 15 km leg ik af op de fiets. En geregeld wordt ik voorbij gefietst;-)Maar even serieus. Ik neem graag de tijd. Dat doe ik ook als ik met een klant in gesprek ben. Zo achterhaal ik wat jouw wensen zijn. Bovendien zorg ik ervoor dat je website een menselijke en authentieke uitstraling krijgt. Want een websitebezoek is weer een contactmoment. Stel dat je gemiddeld 7 contactmomenten nodig hebt voordat iemand klant wordt. Dan wil je toch graag dat de website daar een positieve factor in is?

Wat straal ik uit

Voor elke website doneert 053Online twee boompjes. Samen vergroenen!

 • Uniek Groen

  • Vrijblijvend advies voor een duurzamere communicatie op jouw website
  • Verhuizing naar groene hosting, als dit nog niet groen is
  • groene webdesigner. Ik dus. Hoe groen ik ben kun je lezen op de ‘over mij pagina’.
  • Voor elke Unieke Groene Website doneert 053Online €10,00 euro aan stichting Trees for All.  Daarmee zorgen zij voor de aanplant van een boom in de Filipijnen en  één jonge boom in Nederland. Zo maken we samen de wereld een beetje groener!

Unieke Groene Website

Met deze website krijg je kwaliteit en maak je de wereld letterlijk een beetje groener! Kies nu voor 1# uniek groen, 2#appeltje-eitje beheer,  3#authenticiteit, 4#een eerlijke prijs en 5#extra upgrade optie om hoger te komen in Google. 

Groene duurzame website

 • Appeltje-eitje beheer

  • Simpel beheer in WordPress, wat erg veel lijkt op Word. Inderdaad Word van Office.
  • Maatwerk hand-out om je website zelf te kunnen beheren.
  • Helpservice per mail totdat je het zelf kan. Zo kun je erop vertrouwen dat je het beheren echt goed leert.
  • 10% Korting op het eerste jaar beheerabonnement (normaal €160 per jaar) dat je kunt afsluiten. Voor als je echt geen tijd of zin hebt om de website bij te houden.
 • Authenticiteit

  Heb je tijd voor minimaal één face-to-face gesprek? Dat is fijn, want ik pik het beste op wat bij jou past door ouderwets met een kop koffie of thee samen jouw wensen te bespreken. Een goed gesprek verdiend zich altijd terug. Dat blijkt ook want ik hoor van klanten vaak dat ze blij zijn met de uitstraling van de site.

 • Eerlijke prijs

  Als je op het internet ziet wat de gemiddelde prijzen zijn van websites zul je wel even moeten zoeken. Niet iedereen is zo transparant over de prijs. Maar als je goed kijkt zul je zien dat mijn prijs niet uitzonderlijk is. Tenminste niet voor wat ik bied. Bovendien stuur ik je niet met een kluitje in het riet. Dat zie je wel aan het appeltje-eitje beheer.  Verder maak ik in mijn werk gebruik van mijn bagage: een succesvol afgeronde hbo digitale communicatie studie, professionele vaardigheden, online schrijfervaring en praktijkervaring. En die bagage blijft groeien.

 • Extra upgrade optie: Hoger in Google

  Als je jouw klanten online wil verleiden wil je ook zichtbaar zijn. Is dit belangrijk voor je? Kies dan voor de Unieke Groene Website met Reuze Kikker. Lees gerust verder dan weet je wat ik daarmee bedoel.

Wil je het net even anders? Alle wensen zijn bespreekbaar. Het beste voor jou en de wereld!

Geschikt voor starters, zzp’ers en het mkb.

 • Geschikt voor mobiel, tablet en pc.
 • Tot en met 7 pagina’s en 14 afbeeldingen.
 • Met of zonder contactformulier, precies wat jij wilt.
 • Inclusief verhuizing naar groene hosting en https als dat wenselijk is.
 • Aangepaste afbeeldingen voor een betere laadsnelheid
 • Koppeling met Google Analytics
 • Installatie van plugin om zelf teksten te optimaliseren voor Google

Recente opdrachten

Website hovenier

Websiterealisatie guusschuttehovenier.nl

Website massagepraktijk

Websiterealisatie massagepraktijkvansteenis.nl

Website orkest

Websiterealisatie seniorenorkestdeachterhoek.nl

Wat klanten zeggen over mij

Susanne heeft voor onze praktijk voor fysiotherapie een site gebouwd en bijgehouden. Zowel wijzelf als onze patiënten waren zeer positief over het nieuwe uiterlijk en de makkelijke vindbaarheid op de site. Susanne is gemakkelijk te bereiken en is direct in haar adviezen. Ze laat je kijken door de ogen van de gebruiker en dat is verhelderend en positief!

Praktijkhouder en fysiotherapeut Mark Floors, Fysiotwente

Mijn samenwerking met Susanne heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vind het jammer dat het nu is gestopt, maar wie weet kruisen onze paden elkaar weer in de toekomst. Susanne heeft de teksten geschreven voor mijn nieuwe website Jacky Brown Sieraden. In mijn intakegesprek met haar klikte het direct. Ze kon zich al snel inleven met wat ik in de site wilde en wat ik daarin wilde uitstralen. De weken erna verliepen ook soepel en ze stond open voor mijn verbetervoorstellen. Ik ben blij met het eindresultaat en kan haar van harte aanbevelen.

Jacqueline de Bruijn, Sieradenontwerpster bij Jacky Brown
Het is een geweldige nieuwe website geworden. Ik ben er zeer enthousiast over. Het heeft veel tijd en energie gekost omdat ik nogal wat eisen en wensen had. Ik wilde mijn oude website laten omzetten naar een moderne site, volledig aangepast voor de PC, de tablet en smartphone. Maar voor Susanne was geen probleem te groot. Ze zorgde steeds voor de gewenste oplossing en resultaat. Ik kan haar van harte aanbevelen als de ideale website bouwer. Ze zal er altijd iets moois van maken.

Schilder, beeldhouwer, muzikant, videoproducent en cursusbegeleider, Hugo Pos

Met of zonder Reuze Kikker?

Een Unieke Groene Website met Reuze Kikker is een website met extra gekwaak.

Zodat je beter gevonden wordt op Google.

 • zoekwoordenselectie, afbeeldingen voor Google optimalisatie
 • 4 pagina’s en 4 afbeeldingen extra met soortgelijke indeling (zelf te schrijven aan de hand van tips en redactie van 053Online voor een beter positie in Google)

Website met kikker

Gratis, zonder verplichting afspreken? Tuurlijk kan dat!

Ontdek of het klikt. Bel: 06-45273440

of mail mij:

Eerlijk transparant

Groene website 10 maanden 100 euro abonnement

1000euro

Groene website

850 euro

Met kikker

1330euro

Kies je voor een betaald template? Dan komen die kosten er nog bij. Vaak kost een template tussen de 40 tot 70 euro.

Voor afstanden van meer dan 15 km worden komen er wel reiskosten bij. Binnen de 15 km kom ik graag op de fiets naar jou toe.