/Over Mij
Over Mij 2017-09-04T10:32:50+00:00

Susanne Roerdink, Communicatie Expert en zzp’er bij 053Online

In mei 2015 studeerde ik succesvol af bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor ‘Digitale Communicatie’. Vanaf februari 2016 tot nu werk ik als zzp’er bij 053Online. Hier combineer ik mijn ervaring en kennis van online met mijn passie voor duurzaamheid.

Het is mijn missie om samen online communicatie te verduurzamen. Met 053 Online wil ik niet alleen rondkomen ik wil er ook verschil mee maken. Ik wil het beste, voor de klant en de wereld.

Communicatie is misschien niet zo praktisch functioneel zoals eten en een dak boven je hoofd. Maar woorden kunnen wel warmte geven. En communicatie kan als katalysator werken en de impact versterken van goede initiatieven die de wereld mooier maken.

Ik geloof dat je samen altijd sterker staat. Daarom nodig ik je graag uit om met mij op LinkedIn te connecten. Ik werk graag in en rondom het levendige Enschede voor instellingen en zzp en mkb ondernemers met mooie idealen.

Op mijn eigen authentieke manier wil ik ook meewerken aan een fijne gezonde wereld. Dit doe ik als ondernemer met simpele dingen:

  • Alle afstanden onder de vijftien kilometer fiets ik.
  • Als ik print gebruik ik FSC printpapier.
  • Ik bankier bij de duurzame ASN bank.
  • Op mijn thuiswerkplek maak ik gebruik van groene stroom en CO-2 geneutraliseerd gas van Greenchoice.
  • Jaarlijks compenseer ik, -eigen inschatting- op basis van internetinfo, mijn zakelijke CO-2 uitstoot voor afval, mobiliteit en transport bij TreesforAll.
  • In 2016 heb ik met een klein bedrag RankaBrand gesponsord.
  • Dit jaar (2017) heb ik met een klein bedrag Stichting Kansarme Kinderen Nederland gesponsord.
  • De 053Online website is groen gehosted.
  • Sinds mei 2017 maak ik gebruik van Ecosia. Dit is een zoekmachine die bomen plant met zijn advertentieopbrengsten.
  • Voor elke groene website (nieuw product van 053Online) die ik realiseer laat ik twee boompjes planten door Trees for All.

In 2017 staat de duurzaamheid van mijn thuiswerkplek op de planning. We hebben daarom nu dubbele beglazing en we hebben nog andere plannen. Daarnaast ontwikkel ik in co-creatie een traject voor zzp’ers die met aandacht voor mens & groen, succesvol willen ondernemen.

Natuurlijk gaat het niet alleen over hoe ik onderneem. Het gaat vooral ook over de producten die ik realiseer: ┬ácommunicatieplannen met een hoog groen en sociaal gehalte voor instellingen en Unieke Groene websites voor zzp’ers en het mkb.

Kortom, ik zet me met plezier in voor instellingen en ondernemers die hun communicatiewensen & idealen willen vervullen.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org